Våra tjänster

Välkommen till vår verksamhet

10708355_10152404267668549_1552255827_n
Viaprospera har verksamhet inom hälsa i ordets bredaste bemärkelse. Hos oss kan du få råd och stöd kring viktminskning, hjälp med att komma igång med träning och vägledning kring motivation. Vi erbjuder träning med Niklas, vår PT, som anpassar allt upplägg efter just din nivå oavsett om du startar från ”noll” eller är elitmotionär som behöver hjälp med upplägg inför en specifik tävling.

Hos Viaprospera kan du även få personlig coachning som kan handla om allt ifrån viktminskning, träning och motivation till stress och karriärmål.
Vi erbjuder även föreläsningar. Exempel på föreläsningsteman är hälsa/kost/träning, ledarskap och stresshantering.
Har du frågor? Tveka inte – hör av dig!

 

Gym Info

Vi håller till på Fyshuset för gymträning och gruppträning, vårt eget förevisningsgym ”Laggårn” för privata pass och teknikträning samt utomhus eller i ditt eget hem efter överenskommelse

Gym lokaler

Fyshuset erbjuder ett komplett gym med allt från konditionsträning till en mycket välutrustad friviktsdel samt en Crossfit box. Även lokaler för spinning, kettlebells och Zumba finns i huset.
Laggårn är vårt alldeles eget krypin, en liten lokal i en gammal, ja just det, ladugård. Här är det lite ”ruff” som gäller!

Personlig träning

Allt från ett enstaka pass till så många gånger du vill boka

Massage

Boka gärna en avslappnande massage med vår massör Niklas

Föreläsningar

Boka gärna en föreläsning om träning, kost eller motivation

Föreningar

Vi erbjuder en mängd olika tränings- och föreläsningsupplägg för föreningar

Kettlebell

Kettlebells

Den perfekta kombinationen av rörlighet, funktionell styrka och kondition. Passar allt från nybörjare till den riktige elitmotionären. Mycket bra som komplementträning eller för att komma igång med att röra på sig.

noun_81702_cc

Personlig tränare

Oavsett om du behöver hjälp med att komma igång, få ny inspiration eller sätta och nå dina mål kan en personlig tränare vara det du behöver. Viktminskning, konditionsökning, starkare, friskare eller klara av en prestation? Vi sätter oss ner och går igenom vad du vill uppnå med din tid och jobbar utifrån dina egna förutsättningar.

cross-country-skiing-icon-e1415657285392

Skierg – Stakmaskin

Nu erbjuder vi även möjlighet till träning i Stakmaskin – Skierg
Du väljer själv om du vill boka en tekniktimme med PT eller om du vill köra din egen träning. Tidsbokning gäller och du är då garanterad din alldeles egna tid i stakmaskinen. Vill du träna med musik kan du antingen köra från din egen mobil eller så kör vi igång en spellista efter vår tycke och smak.

.