uppdatering…

Ja, vad ska man säga? Nog sätter det en viss press att berätta för andra vad man tänker göra… Idag till exempel så hade jag nog slirat i min utmaning om jag inte berättat om den för andra. Men nu har gått 5 dagar och jag har tränat eller motionerat 5 dagar. Ganska nöjd med det!

Träning är bra, bara så där. Men det är inte alltid motivation nog för att hålla i och ut med träningen. Jag vet att jag mår bättre både fysiskt och psykiskt när jag tränar ofta. Men det är inte heller tillräcklig motiverande för att fortsätta… Så jag behöver fler mål med min träning. Ett av mina mål, just nu, är att bli starkare i bålen för att inte min rygg ska knäcka mig när jag ska åka Öppet spår. Klarar jag inte Öppet spår så sabbar jag min klassiker som jag planerar att bli klar med i juni nästa år. Det är ju så mål funkar. Stora mål, långsiktiga mål, uppdelat i kortsiktiga, små mål. En dag i taget…

Jag har fler mål, både långsiktiga och lite kortare. Återkommer om dem lite längre fram 🙂

Veckan som kommer ska jag aktivera gymkortet som ger mig tillgång till skiergon (den där maskinen som man låtsas åka skidor i, du vet) och köra ett spinningpass med Agneta som jag förlett att börja trampa till musik inomhus. 😉 Ja, och så ska jag så klart träna/motionera alla dagar också!.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *