Summering, tankar om vad som egentligen spelar roll och en ny utmaning

Summering av min oktoberutmaning –

Jag gjorde det jag föresatte mig, tränade eller motionerade varje dag i oktober.

27 timmar och 6 minuter höll jag på sammanlagt.

Jag är starkare i ben, mage och rygg.

Jag har bevisat för mig själv att jag visst har tid.

 

Jag kan inte bistå med några resultat i kilo eller centimeter. Jag har faktiskt inte minsta hum om jag gått ner eller upp i vikt under oktober och så tänker jag låta det fortsätta vara. Det finns viktigare saker här i världen.

Hur jag mår är viktigare än det mesta. Det är viktigare än hur jag ser ut, hur bra jag är på det jag jobbar med, hur mycket pengar jag tjänar. Det är definitivt viktigare än hur mycket jag väger eller vad andra tycker om mig. Att jag mår bra är viktigt för jag vill kunna finnas för de som behöver mig och är beroende av mig.

Att vara ett stöd för mina barn är det enda jag måste i det här livet, allt annat är sekundärt. När man inser det förstår man vad som är yta och vad som är viktigt och på riktigt.

Så om någon funderar över om jag verkligen väljer träning före politiskt engagemang och eventuella möjligheter att göra karriär på jobbet så – ja det gör jag, men det finns som sagt en djupare mening bakom det valet.

 

En ny månad har presenterat sig idag, och med det en ny utmaning för mig. I november ska jag träna/motionera mer än 27 timmar och 6 minuter.  #novemberutmaning

 .

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *