Snabba fötter!

Dags igen då! Försöker hålla mitt nyårslöfte med tätare uppdateringar här….. Men det finns så mycket annat som också är skoj och tar tid.

Men, men, snabba fötter var det ju. Ja inte rent bokstavligt i det här fallet utan mer bildligt. Kan väll börja i en liten annan tråd, jag får ibland frågan hur jag jobbar och ”vilka tider det går att boka” och mitt svar blir då så klart ”Fyshuset är öppet mellan 05 och 23 för ingång” och vill någon träna utanför dessa tider finns ju andra platser och möjligheter 😉 Och det gäller 7 dagar i veckan! Då får jag också vara beredd på att det bokas på alla möjliga tider, och jag gillar det!

Men vissa dagar är det då också till att vara beredd på att man får ha snabba fötter, ett pass här, ett pass där och varför inte ett pass lite här och där också 😉 och jag gillar det!

Så kommer det enkla dagar, kalendern är fullbokad och allt på samma ställe, när dagen börjar! Men konstigt nog blir det sällan som planerat, ett par avbokningar och det blir luft i kalendern. Så nu har jag en stunds väntan på nästa bokning, allt är planerat och allt resterande pappersarbete ligger på kontoret en och en halv mil härifrån, så äntligen hinner jag sätta mig att skriva det här till just Dig!

Och jag Gillar det!!.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *