Nytt år, nya(?) mål, nytt löfte!!

Till att börja med!

Gott nytt år och god fortsättning

Hela hösten har gått och trots att man inte kan tro det när man tittar ut genom fönstret är vi mitt uppe i vintersäsongen. Snön lyser med sin frånvaro igen och det blir alldeles för lite träning på snö, tur att det finns stakmaskin! Julen fick bli träningsledig för min egen del då jag lyckades dra på mig en förkylning men nu är det dags igen. Börjar det nya året med spinning och sedan är det bara till att fortsätta träningen inför årets Vasaloppsvecka. Alltså egentligen inga nya mål uppsatta, även om jag har ett mycket lockande erbjudande om att bli landslagsman att ta ställning till.

Så vad blir då mitt löfte till er? Jag ska bli betydligt bättre på att blogga 😉 Jag ger härmed ett löfte om att det ska bli Minst ett blogginlägg i veckan under 2015!.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *