Min uppgift – coachning

Mina blogginlägg här kommer att handla om lite av varje. Men förmodligen mest om det som ligger mig varmt om hjärtat, som till exempel vad som får människor att utvecklas och förändras.
Min grundprofession (pedagog/lärare) handlar egentligen i första hand om att hjälpa människor, avsett storlek och ålder, att hitta sin kraft, sitt driv och sin motivation att gå vidare, utvecklas och lära.
Det var också det som gav mig energi som lärare, att handleda eller, om man så vill, coacha elever.
Min uppgift på Viaprospera är att genom samtal, hjälpa människor att hitta hopp, mål, styrka, fokus och motivation för förändring. Min fasta övertygelse är att alla de ingredienserna finns där inne i var och en. Ibland behöver man bara lite hjälp när man ska leta reda på dem. Det är det som är coachning för mig.

målklocka.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *