Att prata?

De som känner mig privat vet att jag kan prata, det är inte en fråga om ”att tycka om att höra min röst” jag har bara mycket jag  är engagerad i. Men jag har som sagt inga problem att prata 😉

Nu  gäller inte det bara privat, utan kanske ännu mer när jag får förmånen att dela med mig av min kunskap och mina egna erfarenheter. Det är riktigt kul att få föreläsa inför en intresserad publik. Som de flesta av er som läser min blogg vet är jag fullkomligt tokig i att träna, både mig själv och andra! Det ger mig en härlig kick, men minst lika givande är det att få stå framför en full föreläsningssal! Det spelar egentligen ingen större roll  om det innebär 5-6 uppmärksamma lyssnare i ett samtalsforum eller ett par hundra åhörare i ett större format, jag ställer mig gärna där framme och delar med mig av mig.

I veckan hade jag nöjet att få prata med en grupp uppmärksamma gymnasieelever på Praktiska gymnasiet i Gävle, kanon! Att få inspirera ungdomar är något av det viktigaste vi vuxna kan få göra. Och med tanke på alla bra frågor de hade att ställa efteråt så kändes  det verkligen som att budskapet nådde fram.

Att dessutom få en riktigt fin blomma efter värmer gott i hjärtat!

image

 .

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *